VIDI awards: Bite my cake među 10 naj hrvatskih blogova / VIDI awards: Bite my cake in top 10 Croatian blogs

Please scroll down for English


 Veliko mi je zadovoljstvo podijeliti s vama da je moj blog ušao u top 10 hrvatskih blogova!
Radi se o VIDI nagradama o kojima više možete pročitati na njihovoj službenoj web stranici. Ovaj natječaj za najbolje webove provodi se već 13 godina. Ove godine prijavilo se oko 2.700 webova, a u krug nominiranih prošlo je 1.739 webova. Moj se našao u top 10 u svojoj kategoriji.
Što reći, osim ukratko: oduševljena i iznenađena. I hvala! Ovaj rezultat mi je prekrasan poklon "pod bor" :) Blog će u siječnju imati godinu dana i u tih godinu dana dogodilo se svašta lijepo na čemu imam biti zahvalna. Zahvaljujem od srca žiriju na ovoj svojevrsnoj potvrdi i poručujem da su mi dali vjetar u leđa za daljnje djelovanje i napredovanje, kako na području dizajna bloga, tako i na sadržajnom polju.
Najviše od svega hvala vama koji pratite i čitate moje piskaranje.
Hvala svima koji su mi ovu lijepu vijest linkali na facebook stranicu bloga.
Bite my cake od danas ponosno nosi sličicu top 10 hr web, koju vidite sa desne strane.
Ovim putem čestitam i pobjednici u kategoriji "blogovi", Ana-Mariji i njezinom blogu Da mi je nešto slatko, kao i ostalim pobjednicima u njihovim kategorijama.
Pogledajte fantastičan video o ekipi entuzijasta i kreativaca koji stoje iza Vidi web awards. Prenosim sažetak: kratki film koji govori o zanimljivom procesu nastajanja VIDI Awards natječaja. Kako nastaju kriteriji za odabir, što o odabiru stranica misli žiri, što misle oni koji su se nominirali na natječaj za odabir tehnoloških inovacija VIDI e-novation. Što misle o webu, inovacijama i našoj budućnosti oni vizionari koji podržavaju ovakav projekt... Pogledajte i uvjerite se da postoje dobre priče i dobre vibracije.
Podijelite ovaj video na svojim stranicama jer time pomažete akciji prikupljanja 1000 korištenih prijenosnih računala koja će se podijeliti djeci slabijeg imovinskog statusa kako im se omogućio pristup znanju te kako bi razvijali svoje potencijale i jednom na isti način pomogli svojoj zajednici.
Prenosim vam i tekst:

Tko su Kraljevi weba
110 najboljih web portala iz Hrvatske i regije koje morate vidjeti!

Nakon što su obznanjeni pobjednici najvećeg nacionalnog natječaja za izbor najboljih webova u Hrvatskoj i regiji, red je došao i na njihove pratitelje. Naime, od oko 2700 prijavljenih webova Stručno vijeće propustilo je samo 1739 webova u krug odabranih koji su mogli ući u nominaciju za nagrade.
Stručno vijeće sastavljeno od stručnjaka iz web industrije postavilo je standarde koje su stranice tehnološki i sadržajno morali zadovoljiti kako bi ušle u izborni krug.
Najbolje webove nakon toga je 60-tak članova žirija, koji dolaze iz raznih područja, od znanosti, gospodarstva i tehnologije, usluga, redakcija i organizacija podijeljenih po kategorijama ocjenjivalo u daljnjoj evaluaciji.
Između 1739 nominiranih žiri je izabrao po 10 webova iz 10 kategorija među hrvatskim webovima i 10 regionalnih stranica koje su bile zasebna kategorija.
Među 110 najboljih webova žiri je posljednjom evaluacijom birao konačne pobjednike po kategorijama. Tako smo dobili konačne pobjednike VIDI Web Top 100 natječaja i njihovih devet pratitelja u svakoj kategoriji:
Korporativne stranice; Znanost, obrazovanje, kultura; Zabava, moda, glazba; Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi; Mediji, novosti, oglasnici; Mobilni web; Blogovi; Turizam i putovanja; Sport, zdravlje, prehrana; WEB promocija i ExU.
Dodjela nagrada održana je na nekoliko lokacija u Zagrebu, o čemu je snimljen dokumentarni film koji možete pogledati na stranici VIDI Web TOP 100 - http://top100.vidi.hr/.


I am so happy to share with you these wonderful news: my blog got into top 10 Croatian blogs. The awards are called VIDI awards, check out their site.
This is the perfect Christmas gift. When I applied, honestly, I didn't expect this result. Over 2.700 web sites applied. To be in top 10 in the "blog" category is more than I imagined. Especially since this blog is young (it will be 1 year old in January). Thank you to all the readers that follow, comment, suggest, watch and read. You make me happy every day.
This result encourages me to try and be even better, it gives me affirmation that I'm on the right track. Oftentimes, it's so easy to get lost, but what you do when you get up counts.
Last but not least, I congratulate to the winner in this category, Ana-Marija and her blog Da mi je nesto slatko.
Check out this video about the amazing team behind these awards (it's in Croatian).


29 komentari:

 1. Draga Tamara, cestitam od srca i saljem ti veliki poljubac sa ove strane sveta :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga Tamara, sve cestitke i samo napred!;))) p.s. moram da primetim da ovoj tortici na zaglavlju jako lepo stoji novogodisnja kapica!;)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Bravo Tamara , iskrene čestitke ! Blog ti je odličan i drago mi je da je to i ovako prepoznato !

  OdgovoriIzbriši
 4. Divno Tamara,sve čestitke ti lete,krasne vijesti zaista!

  OdgovoriIzbriši
 5. Draga čestitam od srca! Kako divan Božićni poklon!:)

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitam!!! Samo tako nastavi

  OdgovoriIzbriši
 7. Čestitam!! I sve najbolje za ove praznike :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Čestitam Tamara, super vijest :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Bravo Tamara! Iskrene cestitke! :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Čestitam. Stvarno imaš zašto biti ponosna! Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga Tamara čestitam i mene ovo uopšte ne čudi jer si ti ove godine i srce i dušu prenela u svoj blog i učinila od njega jedn divan brend. Želim ti još mnogo divnih postova, a sigurna sam da ćeš uskoro biti i no.1.

  OdgovoriIzbriši
 12. Tamara, iskrene čestitke! Zasluženo! :)

  OdgovoriIzbriši
 13. mignonne, drago mi je da si primjetila Božićno zaglavlje, hvala :)
  Dragi svi, hvala od srca na podršci, jer da je nemam od vas, ovo sve ne bi ni postojalo

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitam od srca, zaslužila si.

  OdgovoriIzbriši
 15. Najiskrenije čestitke! Svakako si ti to zaslužila!

  OdgovoriIzbriši