My Way


Dragi moji, danas vam donosim jedan post o restoranu My Way. Kako je Zagreb u posljednjih nekoliko godina zbilja postao prava gastro meka i grad sa svjetskom ponudom hrane i raznovrsnih restorana i barova, tako je centar grada dobio novo mjesto za dobru klopu. Ime mu je My Way, a posebice ističu suradnju s domaćim OPG-ovima. Svako novo mjesto zanimljive ponude i ambijenta budi u meni znatiželju i traži da bude isprobano.

Jedinstven ambijent i kvalitetna ponuda hrane i pića učinili su My Way bar i restoran idealnim mjestom za jutarnju kavu, poslovni ručak ili večernji izlazak, a svakodnevno uz kavu i čaj možete uživati i u slasticama, domaćim jelima i internacionalnoj kuhinji. Interijer je točka na i cjelokupnom dojmu - uživat ćete i u pogledu na Cvjetni trg i zelenu oazu, a cijela ponuda čini se cjenovno prihvatljiva. 

                                                                Na slici: 20 sastojaka za tatarski biftek

                                            lemon tart, creme de la creme, my way chocolate, bakina pita

Što se tiče plana aktivnosti, saznajem kako iz My Way-a u veljači pripremaju Feštu od kamenica gdje ćete moći kušati ovu jadransku delikatesu uz vrhunske šampanjce, što se čini idealnom uvertirom za Valentinovo, koje će također biti obilježeno u restoranu. Vrijedi probati!                               voćna fantazija, slani čokoladni tart, paprena vanilija, zebra, čoko bombastic

                                                                                     teleće pečenje

Facebook stranicu restorana možete pronaći na ovom linku.

0 komentari:

Objavi komentar