Hot dog s roštiljskom kobasicom i prženim kolutovima luka


Tko je ljubitelj roštiljanja i sezone na otvorenom? :)
Vikend-roštiljanja na otvorenom, nema ništa ljepše. Ja sam navikla na ovaj način provoditi ljeta, na vikendici ili uz rijeku, s roštiljem u blizini. Tko ne bi volio roštilj? :) Evo jedne ideje kako na roštilju pripremiti nešto što nisu čevapčići ili pileći / svinjski odresci.
Hot dog mi je dugo bio u lošem sjećanju jer me asocirao na hrenovku (koju ne jedem niti dan danas) u suhonjavom pecivu koje smo dobivali za ručak u školi. To je za mene bilo sve samo ne jestivo. Tek sam prije koju godinu na jednom štandu u Zagrebu probala fenomenalne kobasice u pecivu sa ultra maštovitim prilozima i uvjerila se da ovo jelo zbilja može biti posebno i da za njega ne trebate koristiti hrenovke. Hot dog može biti puno više od hrenovke u pecivu, a ostaje jednostavan za pripremu.
Poslužite se ukusnim kobasicama, ja sam izabrala roštiljske, a s dodatcima, povrćem i umacima slobodno pustite mašti na volju i dobit ćete odlično jelo za ekipu. Savjete za pripremu i recept pripremila sam vam na stranici Volim Meso, klik ovdje. Uz ovaj hot dog pripremila sam pržene kolutove luka, koji su zaista oduševljavajuća grickalica.0 komentari:

Objavi komentar