Bake & blog day, Slatki gušti - festival slastica na Zrinjevcu


Ja sam vam trenutno u Francuskoj pa malo kasnim s postom, ali eto me ipak :) Prije tjedan dana održan je posljednji dan festivala slastica - Slatki gušti na Zrinjevcu, pod nazivom Bake & blog day. Zajedno sa 3 kolegice i divne blogerice: Monikom - Bake noir, Tihanom - Just cake the cupcake i Tadejom - T & T kitchen and atelier  pripremala sam kolače. Najprije hvala sponzoru Electroluxu te curama iz Dobre Vibre na organizaciji i pozivu, radujem se sljedećem susretu :)
Hvala svima koji su nas posjetili i probali naše kolače, nadam se da ste uživali i da vam je bilo fino :) Monika je spremila fantastičan tart sa jagodama, balzamičnim octom i mascarponeom, Tadeja ultra zanimljive čoko-karamel mousse tortice sa špekecom, Tihana jako fine cupcakese sa borovnicama i krem sirom, a ja prhku orahnjaču. Pored nas je stranka umirovljenika imala nenadani skup pa u početku nismo mogle pričati na mikrofone :) no kasnije smo se podružile s ljudima i prijateljima koji su nas posjetili. Upoznale smo još neke kolegice blogerice: Mateja - M's bakery i Anja - Sweetheart  i već smišljamo sljedeće (gastro) druženje
Zahvaljujem Pameli i Tihaninom momku Bojanu koji je uzeo moj fotoaparat u ruke, jer ja nisam uspjela niti stigla slikati. U nastavku fotke!                                                             i za kraj, malo dalje od nas :)10 komentari:

 1. Super cure i kuharice, a nadam se da se opet vidimo uskoro, čim nam stigneš iz Francuske. Do tad, uživaj! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Yep, baš je tako bilo! :) Super postić!

  OdgovoriIzbriši
 3. Divno druženje!
  Odvalila sam se od smjeha na zadnju fotku.

  OdgovoriIzbriši
 4. Odličan post, a vi ste mi preslatke i baš mi je žao što nisam dospjela na druženje i degustaciju. Tvoje orehnjačice sam već pravila i znam da su odlične !

  OdgovoriIzbriši
 5. Divne ste bile! Jako bih volela da sam i ja isprobala te divotice što ste pravile:)

  OdgovoriIzbriši